12 exercisis de Health Qigong per mantenir la salut (健身气功•导引养生功十二法)

Podriem traduir Daoyin com guiar i conduir el Qi, i és una serie d’exercisis practicats pels taoistes on mitjançant, moviments, respiració i ment conduim el Qi amb l’objecvtiu de millorar la nostra salut. És doncs, una tècnica englobada en el que avui coneixem com a Qigong.

És una pràctica de salut tradicional, un mètode de daoyin creat per la Universitat de l'Esport de Baijing., una selecció de 12 moviments de més de 50 conjunts d'exercicis de Daoyin, enfocant en guiarla circulació dels Qi a través dels meridians per millorar la funció dels Zang-fu (cinc òrgans sòlids i sis òrgans buits) tant per a la curació com per a la prevenció.

Els 12 exercisis de Health Qigong per mantenir la salut són senzilles i fàcils d'aprendre, idonis per a qualsevol grup de persones, doncs també es poden practicar en cadira.

La pràctica a llarg termini pot millorar la funció cardiopulmonar, la forma del cos, la flexibilitat, l'equilibri, la coordinació, així com la capacitat d'autoregulació del sistema nerviós.

Cursos i Tallers

Properament

Taller de Da Wu Qigong (la Gran Dansa del Qigong)

Dissabte 13 d'Abril del 2019

de 10.00h a 13.30h,  i de 16.00h a 19.30h ,Centre Nírmala, Olot.

----------------------------------------

Taller: Qigong de la Dona de Jade

El Qigong de la Dona de Jade és un mètode de salut senzill, adaptable, potent i elegant que potencia la nostra salut buscant l’harmonia amb l’entorn, el fluir amb l’esdevenir de la natura i els seus cicles, l’equilibri Yin-Yang del cos ,del Qi intern i extern, la integració Jing (esència)-Qi (energia vital)-Shen (ment), la unificació Terra-Ésser Humà-Cel, l’estar present, ….el viure l’ARA.

Dissabte 18 de Maig de 9.30h a 13.30h. Asia Salud, carrer Provença 255, 4-2 Barcelona. asiasalud1@gmail.com

------------------------------------------

Curs mensual de NEI YANG GONG, un dissabte de cada mes, de febrer a juliol, grups al mati i a la tarda.

Centre VICSALUT, VIC

Inici 23 de Febrer

---------------------------------------

Cap de setmana de benestar! Ens retirem per connectar amb nosaltres, em preparat 2 dies de ioga, Chi Kung, música en directe, gongs i bols tibetans, en un lloc idíl·lic, envoltats de naturalesa a Can Benet Vives. Ens acompanyes?
Des de les 9h del dissabte fins desprès de dinar el diumenge.
Preu: 145€
Sí t'inscrius abans del 15 d'abril 130€
Vols més informació?
Contacte@centretao.cat
646 134 241