Ba duan jin (八段锦)

El Baduanjin qigong és una de les formes més comunes de qigong i la més practicada arreu del mon. Traduït com a vuit peces de brocat, vuit moviments de seda o vuit joies, el Baduanjin es designa principalment com una forma de Qigong de salut, en contrast amb les formes religioses o marcials de Qigong. No obstant això, aquesta classificació no exclou l'ús de la forma dels artistes marcials com un exercici complementari.

La pràctica regular d'BaDuanJin millora el sistema respiratori, força de les extremitats i la flexibilitat de les articulacions. Enforteix els nervis, així com millora l'equilibri. Ba Duan Jin és conegut per millorar la funció cardiovascular, ajudant a curar malalties com ara l'esclerosi de les artèries coronàries i l'osteoporosi. La rutina d'exercici enforteix el sistema immunològic i retarda el procés d'envelliment, augmentant així la pròpia durada de la vida. En els vuit passos de Ba Duan Jin, set caràcters xinesos representen cada moviment. Aquests personatges són únics perquè cadascun descriu el propòsit general i la funció principal darrere de cada moviment. Els caràcters xinesos també contenen teoria de la medicina xinesa, que explica com Ba Duan Jin ajuda a regular els òrgans interns i l'equilibri del yin i el yang

cliqueu aquï per veure el video de la IHQA en format mirall

Cursos i Tallers

Properament

Taller de Da Wu Qigong (la Gran Dansa del Qigong)

Dissabte 13 d'Abril del 2019

de 10.00h a 13.30h,  i de 16.00h a 19.30h ,Centre Nírmala, Olot.

----------------------------------------

Taller: Qigong de la Dona de Jade

El Qigong de la Dona de Jade és un mètode de salut senzill, adaptable, potent i elegant que potencia la nostra salut buscant l’harmonia amb l’entorn, el fluir amb l’esdevenir de la natura i els seus cicles, l’equilibri Yin-Yang del cos ,del Qi intern i extern, la integració Jing (esència)-Qi (energia vital)-Shen (ment), la unificació Terra-Ésser Humà-Cel, l’estar present, ….el viure l’ARA.

Dissabte 18 de Maig de 9.30h a 13.30h. Asia Salud, carrer Provença 255, 4-2 Barcelona. asiasalud1@gmail.com

------------------------------------------

Curs mensual de NEI YANG GONG, un dissabte de cada mes, de febrer a juliol, grups al mati i a la tarda.

Centre VICSALUT, VIC

Inici 23 de Febrer

---------------------------------------

Cap de setmana de benestar! Ens retirem per connectar amb nosaltres, em preparat 2 dies de ioga, Chi Kung, música en directe, gongs i bols tibetans, en un lloc idíl·lic, envoltats de naturalesa a Can Benet Vives. Ens acompanyes?
Des de les 9h del dissabte fins desprès de dinar el diumenge.
Preu: 145€
Sí t'inscrius abans del 15 d'abril 130€
Vols més informació?
Contacte@centretao.cat
646 134 241