Da Wu (大舞)

El terme Da Wu ens arriba a través del Lu Shi (Gran Historia) escrita per Luo Mi (1131-1189) durant la dinastia Song : " En l'època de YinKang els canals de rec no drenaven i l'aigua no fluia. El temps era humit i gris, l'aire estava carregat i molta gent patia de mala circulació, rigidesa muscular i peus inflats. Així, Yinkang va ordenar a la gent que ballés per relaxar les articulacions, els va ensenyar el ball i els va convèncer del seus beneficis. Aquest ball era anomenat Da Wu"

Basat en registres històrics, utilitza els moviments d'ascendent, descendent, obertura i tancament del cos amb la combinació d'ajustaments respiratoris i mentals per regular els òrgans, drenar els meridians i nodrir Qi i sang, aconseguint així el propòsit de rehabilitació i conservació de la salut.

En la pràctica del Da Wu, l'esperit guia les postures de la dansa, i les postures de dansa practiquen la forma. És senzill i agraciat, suau i flexible, coordinat amb la ment i el Qi, i adequat per a diferents grups de persones.

L'exercici a llarg termini del Da Wu millora la força, la flexibilitat, l'equilibri i la funció cardiovascular, millorant l'estat d'ànim negatiu atenuant la ira i la depressió i augmentant la felicitat.

cliqueu aquï per veure el video de la IHQA en format mirall

Cursos i Tallers

Properament

Taller de Flexibilització i Enfortiment de la columna

Apendrem exercisis per la columna basats en la Medicina Tradicional Xinesa i el Qigong per tal de donar flexibilitat i tonificació a la columna i prevenir així molèsties, dolor i patologíes comunes de la columna. Podeu assistir a les 4 classes o a sessions individuals. 

Grup de tarda, els dijous a les 19h, grup de matí, els divendres a les 9.30h.

Places limitades!!

4 sessions al més d'Agost., a centre cívic el Palmàs, Sant Joan de les Abadesses.