Da Wu (大舞)

El terme Da Wu ens arriva a través del Lu Shi (Gran Historia) escrita per Luo Mi (1131-1189) durant la dinastia Song : " En l'època de YinKang els canals de rec no drenaven i l'aigua no fluia. El temps era humit i gris, l'aire estava carregat i molta gent patia de mala circulació, rigidesa muscular i peus inflats. Així, Yinkang va ordenar a la gent que ballés per relaxar les articulacions, els va ensenyar el ball i els va convèncer del seus beneficis. Aquest ball era anomenat Da Wu"

Basat en registres històrics, utilitza els moviments d'ascendent, descendent, obertura i tancament del cos amb la combinació d'ajustaments respiratoris i mentals per regular els òrgans, drenar els meridians i nodrir Qi i sang, aconseguint així el propòsit de rehabilitació i conservació de la salut.

En la pràctica del Da Wu, l'esperit guia les postures de la dansa, i les postures de dansa practiquen la forma. És senzill i agraciat, suau i flexible, coordinat amb la ment i el Qi, i adequat per a diferents grups de persones.

L'exercici a llarg termini del Da Wu millora la força, la flexibilitat, l'equilibri i la funció cardiovascular, millorant l'estat d'ànim negatiu atenuant la ira i la depressió i augmentant la felicitat.

cliqueu aquï per veure el video de la IHQA en format mirall

Cursos i Tallers

Properament

Jornada de Qigong a la natura.Celebrem la primavera!!

Dissabte 30 de març del 2019

de 10.00h a 18.00h. Can Solà, La Vall de Bianya.

---------------------------------------

Taller de Da Wu Qigong (la Gran Dansa del Qigong)

Dissabte 13 d'Abril del 2019

de 10.00h a 13.30h,  i de 16.00h a 19.30h ,Centre Nírmala, Olot.

----------------------------------------

Curs mensual de NEI YANG GONG, un dissabte de cada mes, de febrer a juliol, grups al mati i a la tarda.

Centre VICSALUT, VIC

Inici 23 de Febrer

---------------------------------------

Cap de setmana de benestar! Ens retirem per connectar amb nosaltres, em preparat 2 dies de ioga, Chi Kung, música en directe, gongs i bols tibetans, en un lloc idíl·lic, envoltats de naturalesa a Can Benet Vives. Ens acompanyes?
Des de les 9h del dissabte fins desprès de dinar el diumenge.
Preu: 145€
Sí t'inscrius abans del 15 d'abril 130€
Vols més informació?
Contacte@centretao.cat
646 134 241