Da Wu (大舞)

El terme Da Wu ens arriba a través del Lu Shi (Gran Historia) escrita per Luo Mi (1131-1189) durant la dinastia Song : " En l'època de YinKang els canals de rec no drenaven i l'aigua no fluia. El temps era humit i gris, l'aire estava carregat i molta gent patia de mala circulació, rigidesa muscular i peus inflats. Així, Yinkang va ordenar a la gent que ballés per relaxar les articulacions, els va ensenyar el ball i els va convèncer del seus beneficis. Aquest ball era anomenat Da Wu"

Basat en registres històrics, utilitza els moviments d'ascendent, descendent, obertura i tancament del cos amb la combinació d'ajustaments respiratoris i mentals per regular els òrgans, drenar els meridians i nodrir Qi i sang, aconseguint així el propòsit de rehabilitació i conservació de la salut.

En la pràctica del Da Wu, l'esperit guia les postures de la dansa, i les postures de dansa practiquen la forma. És senzill i agraciat, suau i flexible, coordinat amb la ment i el Qi, i adequat per a diferents grups de persones.

L'exercici a llarg termini del Da Wu millora la força, la flexibilitat, l'equilibri i la funció cardiovascular, millorant l'estat d'ànim negatiu atenuant la ira i la depressió i augmentant la felicitat.

cliqueu aquï per veure el video de la IHQA en format mirall

Cursos i Tallers

Properament

Taller de Da Wu Qigong (la Gran Dansa del Qigong)

Dissabte 13 d'Abril del 2019

de 10.00h a 13.30h,  i de 16.00h a 19.30h ,Centre Nírmala, Olot.

----------------------------------------

Taller: Qigong de la Dona de Jade

El Qigong de la Dona de Jade és un mètode de salut senzill, adaptable, potent i elegant que potencia la nostra salut buscant l’harmonia amb l’entorn, el fluir amb l’esdevenir de la natura i els seus cicles, l’equilibri Yin-Yang del cos ,del Qi intern i extern, la integració Jing (esència)-Qi (energia vital)-Shen (ment), la unificació Terra-Ésser Humà-Cel, l’estar present, ….el viure l’ARA.

Dissabte 18 de Maig de 9.30h a 13.30h. Asia Salud, carrer Provença 255, 4-2 Barcelona. asiasalud1@gmail.com

------------------------------------------

Curs mensual de NEI YANG GONG, un dissabte de cada mes, de febrer a juliol, grups al mati i a la tarda.

Centre VICSALUT, VIC

Inici 23 de Febrer

---------------------------------------

Cap de setmana de benestar! Ens retirem per connectar amb nosaltres, em preparat 2 dies de ioga, Chi Kung, música en directe, gongs i bols tibetans, en un lloc idíl·lic, envoltats de naturalesa a Can Benet Vives. Ens acompanyes?
Des de les 9h del dissabte fins desprès de dinar el diumenge.
Preu: 145€
Sí t'inscrius abans del 15 d'abril 130€
Vols més informació?
Contacte@centretao.cat
646 134 241