Liu Zi Jue (六字诀)

L'exercici de Qigong Sis Sons Curatius (Liu Zi Jue) és un exercici tradicional molt antic que es remunta als monjos taoistes en 200 abans de Crist. Cada so està associat amb un òrgan del cos en particular i les vibracions elaborades a partir d'aquest so  estimulen la funció dels òrgans. Amb base en això, la pràctica d'aquest exercici pot ajudar en la regulació de la sang i la circulació de Qi per aconseguir un equilibri del Yin i el Yang en el cos.

Aquest exercici és una eina simple però potent per promoure nivells d'energia, la curació física i emocional, i l'equilibri. La pràctica diària regular dels Sis Sons Curatius ajudarà en la gestió de les malalties cròniques, la sang i la circulació de Qi, la millora de la funció cardiovascular i respiratòria, i la reducció de l'estrès i l'ansietat .

És un exercici molt flexible, ja que es poden practicar tots els sis sons en ordre o només practicar sons específics per al tractament de condicions específiques en el cos

cliqueu aquï per veure el video de la IHQA en format mirall

Cursos i Tallers

Properament

Taller de Da Wu Qigong (la Gran Dansa del Qigong)

Dissabte 13 d'Abril del 2019

de 10.00h a 13.30h,  i de 16.00h a 19.30h ,Centre Nírmala, Olot.

----------------------------------------

Taller: Qigong de la Dona de Jade

El Qigong de la Dona de Jade és un mètode de salut senzill, adaptable, potent i elegant que potencia la nostra salut buscant l’harmonia amb l’entorn, el fluir amb l’esdevenir de la natura i els seus cicles, l’equilibri Yin-Yang del cos ,del Qi intern i extern, la integració Jing (esència)-Qi (energia vital)-Shen (ment), la unificació Terra-Ésser Humà-Cel, l’estar present, ….el viure l’ARA.

Dissabte 18 de Maig de 9.30h a 13.30h. Asia Salud, carrer Provença 255, 4-2 Barcelona. asiasalud1@gmail.com

------------------------------------------

Curs mensual de NEI YANG GONG, un dissabte de cada mes, de febrer a juliol, grups al mati i a la tarda.

Centre VICSALUT, VIC

Inici 23 de Febrer

---------------------------------------

Cap de setmana de benestar! Ens retirem per connectar amb nosaltres, em preparat 2 dies de ioga, Chi Kung, música en directe, gongs i bols tibetans, en un lloc idíl·lic, envoltats de naturalesa a Can Benet Vives. Ens acompanyes?
Des de les 9h del dissabte fins desprès de dinar el diumenge.
Preu: 145€
Sí t'inscrius abans del 15 d'abril 130€
Vols més informació?
Contacte@centretao.cat
646 134 241