Mawangdui Daoyin Shu (马王堆导引术)

Mawangdui Daoyin Shu Qigong és una sèrie d’exercicis de Qigong  basats en els que apareixen en les pintures de seda  de les famoses excavacions de les tombes de Mawangdui de Changsha , província de Hunan, que daten de la dinastia Han (206 AC-220 Dc). Descobertes en la dècada de 1970, juntament amb una gran quantitat de textos clàssics, es troben entre les obres més antigues i més ben conservades de seda a la Xina, i proporcionen una visió fascinant de la història primerenca del Qigong.

Recopilats, revisats i provats per la Chinese Health Qigong Association  , aquests moviments fàcils d'aprendre treballen  el flux de l'energia vital o Qi a través dels meridians i fomenten la connexió entre els moviments externs del cos i l'activitat interna de la ment. A través d'ascens i de cames, l'ampliació i la retirada de les extremitats, flexió i estirament, els moviments ajuden a mantenir la salut i cultivar l'esperit.

Aquesta forma accessible i bella, és d'interès per als professionals, practicants experimentats i principiants per igual, i especialment a aquells interessats en la connexió autèntica amb formes practicades a l'antiga Xina.

cliqueu aquï per veure el video de la IHQA en format mirall


 

Cursos i Tallers

Properament

Taller de Da Wu Qigong (la Gran Dansa del Qigong)

Dissabte 13 d'Abril del 2019

de 10.00h a 13.30h,  i de 16.00h a 19.30h ,Centre Nírmala, Olot.

----------------------------------------

Taller: Qigong de la Dona de Jade

El Qigong de la Dona de Jade és un mètode de salut senzill, adaptable, potent i elegant que potencia la nostra salut buscant l’harmonia amb l’entorn, el fluir amb l’esdevenir de la natura i els seus cicles, l’equilibri Yin-Yang del cos ,del Qi intern i extern, la integració Jing (esència)-Qi (energia vital)-Shen (ment), la unificació Terra-Ésser Humà-Cel, l’estar present, ….el viure l’ARA.

Dissabte 18 de Maig de 9.30h a 13.30h. Asia Salud, carrer Provença 255, 4-2 Barcelona. asiasalud1@gmail.com

------------------------------------------

Curs mensual de NEI YANG GONG, un dissabte de cada mes, de febrer a juliol, grups al mati i a la tarda.

Centre VICSALUT, VIC

Inici 23 de Febrer

---------------------------------------

Cap de setmana de benestar! Ens retirem per connectar amb nosaltres, em preparat 2 dies de ioga, Chi Kung, música en directe, gongs i bols tibetans, en un lloc idíl·lic, envoltats de naturalesa a Can Benet Vives. Ens acompanyes?
Des de les 9h del dissabte fins desprès de dinar el diumenge.
Preu: 145€
Sí t'inscrius abans del 15 d'abril 130€
Vols més informació?
Contacte@centretao.cat
646 134 241