Shi Ba Shi

Tai Txi Qigong Shibashi és un conjunt d'exercicis de Qigong que es basa en la filosofia del Tai TxTi i extreu alguns dels millors moviments del Tai Txi Txuan, estil Yang. Fa èmfasi en la sincronització dels 18 moviments amb tècniques de respiració adequades. És una rutina d'exercicis Qigong suau, bonica i fluida.

El Ta Txi Qigong Shibashi està dissenyat per millorar la salut general i el benestar. Els moviments suaus de balanceig i els moviments d'estirament milloren la circulació i la digestió. Els exercicis del pit i la respiració controlada són bons per a les afeccions pulmonars i l'asma. I l'efecte general de l'exercici és reduir l'estrès mental i la tensió física portada als músculs del cos. Aquest Qigong és molt eficaç i fàcil d'aprendre per a persones de totes les edats, ja que no posa massa estrès als músculs i les articulacions si es realitzen correctament i es poden practicar asseguts o drets. 

 

 clica aquí per veure el video

Cursos i Tallers

Properament

Taller de Da Wu Qigong (la Gran Dansa del Qigong)

Dissabte 13 d'Abril del 2019

de 10.00h a 13.30h,  i de 16.00h a 19.30h ,Centre Nírmala, Olot.

----------------------------------------

Taller: Qigong de la Dona de Jade

El Qigong de la Dona de Jade és un mètode de salut senzill, adaptable, potent i elegant que potencia la nostra salut buscant l’harmonia amb l’entorn, el fluir amb l’esdevenir de la natura i els seus cicles, l’equilibri Yin-Yang del cos ,del Qi intern i extern, la integració Jing (esència)-Qi (energia vital)-Shen (ment), la unificació Terra-Ésser Humà-Cel, l’estar present, ….el viure l’ARA.

Dissabte 18 de Maig de 9.30h a 13.30h. Asia Salud, carrer Provença 255, 4-2 Barcelona. asiasalud1@gmail.com

------------------------------------------

Curs mensual de NEI YANG GONG, un dissabte de cada mes, de febrer a juliol, grups al mati i a la tarda.

Centre VICSALUT, VIC

Inici 23 de Febrer

---------------------------------------

Cap de setmana de benestar! Ens retirem per connectar amb nosaltres, em preparat 2 dies de ioga, Chi Kung, música en directe, gongs i bols tibetans, en un lloc idíl·lic, envoltats de naturalesa a Can Benet Vives. Ens acompanyes?
Des de les 9h del dissabte fins desprès de dinar el diumenge.
Preu: 145€
Sí t'inscrius abans del 15 d'abril 130€
Vols més informació?
Contacte@centretao.cat
646 134 241