Yan Jing Cao (眼睛操)

Yan Jing Cao, traduït com a sistema de Qigong per als ulls és un mètode de  Qigong per a millorar la visió: relaxa alhora que tonifica els músculs de l'àrea ocular, millora la circulació sanguínia, equilibra l'energia del sistema nerviós central i els nervis òptics, per tant regula i optimitza totes les funcions visuals, atenuant la miopia i vista cansada

.És molt efectiu per a la miopia infantil, la hipermetropia, l'astigmatisme i prevé afeccions als ulls com són la conjuntivitis, retinitis, fins i tot prevé la cataracta o el glaucoma.

. És fàcil d'aprendre i aplicar correctament. Només cal practicar-diàriament per obtenir els seus beneficis.

Aquest sistema de salut preventiu, és practicat a la Xina des de 1949 per tots els nens i nenes de les escoles primàries i secundàries i treballadors de fabriques, dues vegades al dia durant 10 minuts, amb l'ajuda d'un pòster oficial que indica com realitzar-lo

Cursos i Tallers

Properament

Taller de Da Wu Qigong (la Gran Dansa del Qigong)

Dissabte 13 d'Abril del 2019

de 10.00h a 13.30h,  i de 16.00h a 19.30h ,Centre Nírmala, Olot.

----------------------------------------

Taller: Qigong de la Dona de Jade

El Qigong de la Dona de Jade és un mètode de salut senzill, adaptable, potent i elegant que potencia la nostra salut buscant l’harmonia amb l’entorn, el fluir amb l’esdevenir de la natura i els seus cicles, l’equilibri Yin-Yang del cos ,del Qi intern i extern, la integració Jing (esència)-Qi (energia vital)-Shen (ment), la unificació Terra-Ésser Humà-Cel, l’estar present, ….el viure l’ARA.

Dissabte 18 de Maig de 9.30h a 13.30h. Asia Salud, carrer Provença 255, 4-2 Barcelona. asiasalud1@gmail.com

------------------------------------------

Curs mensual de NEI YANG GONG, un dissabte de cada mes, de febrer a juliol, grups al mati i a la tarda.

Centre VICSALUT, VIC

Inici 23 de Febrer

---------------------------------------

Cap de setmana de benestar! Ens retirem per connectar amb nosaltres, em preparat 2 dies de ioga, Chi Kung, música en directe, gongs i bols tibetans, en un lloc idíl·lic, envoltats de naturalesa a Can Benet Vives. Ens acompanyes?
Des de les 9h del dissabte fins desprès de dinar el diumenge.
Preu: 145€
Sí t'inscrius abans del 15 d'abril 130€
Vols més informació?
Contacte@centretao.cat
646 134 241