ca CA en EN fr FR es ES

12 exercisis de Health Qigong per mantenir la salut (健身气功•导引养生功十二法)

Podriem traduir Daoyin com guiar i conduir el Qi, i és una serie d’exercisis practicats pels taoistes on mitjançant, moviments, respiració i ment conduim el Qi amb l’objecvtiu de millorar la nostra salut. És doncs, una tècnica englobada en el que avui coneixem com a Qigong.

És una pràctica de salut tradicional, un mètode de daoyin creat per la Universitat de l'Esport de Baijing., una selecció de 12 moviments de més de 50 conjunts d'exercicis de Daoyin, enfocant en guiarla circulació dels Qi a través dels meridians per millorar la funció dels Zang-fu (cinc òrgans sòlids i sis òrgans buits) tant per a la curació com per a la prevenció.

Els 12 exercisis de Health Qigong per mantenir la salut són senzilles i fàcils d'aprendre, idonis per a qualsevol grup de persones, doncs també es poden practicar en cadira.

La pràctica a llarg termini pot millorar la funció cardiopulmonar, la forma del cos, la flexibilitat, l'equilibri, la coordinació, així com la capacitat d'autoregulació del sistema nerviós.

Cursos i Tallers

Properament

Estem preparant nous vídeos per facilitar-te la practica del sistema "Nei Yang Gong"

Tots el videos els pots veure en el canal de YouTube RAUL VERDAGUER