ca CA en EN fr FR es ES

Da Wu (大舞) Qi Gong

El terme Da Wu ens arriba a través del Lu Shi (Gran Historia) escrita per Luo Mi (1131-1189) durant la dinastia Song : " En l'època de YinKang els canals de rec no drenaven i l'aigua no fluia. El temps era humit i gris, l'aire estava carregat i molta gent patia de mala circulació, rigidesa muscular i peus inflats. Així, Yinkang va ordenar a la gent que ballés per relaxar les articulacions, els va ensenyar el ball i els va convèncer del seus beneficis. Aquest ball era anomenat Da Wu"

Basat en registres històrics, utilitza els moviments d'ascendent, descendent, obertura i tancament del cos amb la combinació d'ajustaments respiratoris i mentals per regular els òrgans, drenar els meridians i nodrir Qi i sang, aconseguint així el propòsit de rehabilitació i conservació de la salut.

En la pràctica del Da Wu Qi Gong, l'esperit guia les postures de la dansa, i les postures de dansa practiquen la forma. És senzill i agraciat, suau i flexible, coordinat amb la ment i el Qi, i adequat per a diferents grups de persones.

L'exercici a llarg termini, millora la força, la flexibilitat, l'equilibri i la funció cardiovascular, millorant l'estat d'ànim negatiu atenuant la ira i la depressió i augmentant la felicitat.

Cursos i Tallers

Properament

Estem preparant nous vídeos per facilitar-te la practica del sistema "Nei Yang Gong"

Tots el videos els pots veure en el canal de YouTube RAUL VERDAGUER