ca CA en EN fr FR es ES

Mawangdui Daoyin Shu (马王堆导引术)

Mawangdui Daoyin Shu Qigong és una sèrie d’exercicis de Qigong  basats en els que apareixen en les pintures de seda  de les famoses excavacions de les tombes de Mawangdui de Changsha , província de Hunan, que daten de la dinastia Han (206 AC-220 Dc). Descobertes en la dècada de 1970, juntament amb una gran quantitat de textos clàssics, es troben entre les obres més antigues i més ben conservades de seda a la Xina, i proporcionen una visió fascinant de la història primerenca del Qigong.

Recopilats, revisats i provats per la Chinese Health Qigong Association  , aquests moviments fàcils d'aprendre treballen  el flux de l'energia vital o Qi a través dels meridians i fomenten la connexió entre els moviments externs del cos i l'activitat interna de la ment. A través d'ascens i de cames, l'ampliació i la retirada de les extremitats, flexió i estirament, els moviments ajuden a mantenir la salut i cultivar l'esperit.

Aquesta forma accessible i bella, és d'interès per als professionals, practicants experimentats i principiants per igual, i especialment a aquells interessats en la connexió autèntica amb formes practicades a l'antiga Xina.

cliqueu aquï per veure el video de la IHQA en format mirall


 

Cursos i Tallers

Properament

Estem preparant nous vídeos per facilitar-te la practica del sistema "Nei Yang Gong"

Tots el videos els pots veure en el canal de YouTube RAUL VERDAGUER